Draag-krachtdag

Op vrijdag 29 oktober is er weer een Draag-krachtdag met Christoffel. Deze workshop is bedoeld voor mensen die overbelast zijn of herstellen van een burn-out.

Christoffel is de heilige die zo zwaar belast was dat hij dreigde kopje onder te gaan in de rivier. De symbolen in het verhaal zullen door de dag heen de deelnemers helpen om hun eigen levenshouding opnieuw te bekijken.

De middag begint met een openingsritueel met kennismaking. Via creatieve werkvormen zoals kleien en verbeelding zoek je verbinding tussen jouw eigen levensverhaal en het verhaal van Christoffel: de last op je schouders en de rivier die ineens zo diep is. Met lichaamswerk en met de steun van de groep kom je op het spoor van je krachtbronnen. De middag eindigt met een ritueel van blessing en healing. Je legt de last van jouw schouders bij het Christusbeeld neer en ontvangt een zegen om weer op weg te gaan.

De dag wordt begeleid door Marian Geurtsen (theoloog en ritueelspecialist) en Annemieke Vink (stress- en burn-outcoach). De dag is eerder gehouden in oktober 2018 onder de naam Christoffelkrachtdag, ontwikkeld door Marian Geurtsen en Rebecca Schoon, pionier van De Hoeftuin in Leidsche Rijn. Op de website van de Hoeftuin kun je er meer over lezen: Christoffel en de last op onze schouders.

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 29 oktober
  • Tijd: 13.00 tot 16.30 uur
  • Plaats: boerderij De Hoef, Hogeweide 6, Utrecht (Leidsche Rijn)
  • Kosten: 35 euro
  • Aanmelding kan via het contactformulier (afmelden kan vrijblijvend tot uiterlijk 22 oktober)